willem : | Allemaal Links : sorry http://allemaallinks ook veel vacatures | Allemaal Links : bezoek http://allemaallinks ook via googlr allemaallinks | Revie : HAHA, ze dansen zich kapot idd | lolie : | ............ : haha | dionne : yolo zit hier monster vs aliens te kijken op sbs 6 | psychisch gestoort : hahahah | gijs : ik wil vanavond een geile nacht helpen jullie | eenhoornx : ok ♥ |
Er zijn 13 bezoekers online!
Algemeen


Overige


RSS Volg Humordag op Twitter Humordag op Hyves

Belgen zijn nog niet zo dom!!

Mop:


Een Belg en Hollander zitten naast elkaar in het vliegtuig naar New York. De Hollander vraagt "Hé heb je zin om een leuk spelletje te spelen ?"

De Belg, moe, wil gewoon een uiltje knappen, bedankt vriendelijk en zakt weg in z'n stoel. Maar de Hollander houdt aan, zegt dat het spelletje erg makkelijk en heel leuk is. "Ik stel jou een vraag, als je het antwoord niet weet krijg ik 5 euro, daarna mag jij en betaal ik 5 Euro als ik het niet weet."

Weer bedankt de Belg vriendelijk en probeert te gaan slapen. De Hollander, een aanhoudertje, zegt "Weet je wat, ik zal het interessant maken, als jij het niet weet betaal je 5 Euro, weet ik het niet, dan... betaal ik 500 Euro."

Dit trekt de aandacht van de Belg wel en daar de Hollander waarschijnlijk toch zo bezig blijft stemt hij in.

Ok, zegt de Hollander, wat... is de afstand van de aarde tot de maan ?

De Belg zegt niets, pakt z'n portemonee en geeft 5 euro. Ok nou mag jij, zegt de Hollander.

De Belg denkt even en zegt "Wat gaat met drie benen de heuvel op en komt met 4 benen weer naar beneden ?"

De Hollander staat voor een raadsel, maar pakt z'n laptop, begint druk te zoeken en vindt niks. Hij logt in op het internet via de vliegtuigtelefoon en zoekt zich het apezuur. Druk begint hij mailtjes te sturen naar vrienden en collega's maar... hij komt er maar niet achter.
Na een uurtje maakt hij de Belg wakker en zegt "Dat had ik niet gedacht, ik kan er niet achterkomen, dus... zoals beloofd, hier is je 500 Euro".


Dank je wel zegt de Belg en hij wil weer verder slapen. De Hollander zegt "Hé maar wat is nu het antwoord op die vraag ???"

Zonder een woord te zeggen, pakt de Belg z'n portemonee, geeft de Hollander 5 Euro en gaat verder met slapen.Tags: belgen    zijn    nog    niet    zo    dom!!    

NUjij   

Reageer

Naam: Max 20 karakters
Bericht: Max 100 karakters

Voer Code in:


Reactie's Reactie's:

Er zijn nog geen reactie's bij deze mop.
Filmpjes
Top 40


Moppen

Top 40


Overige

Toplinks


Humordag RSS feed Copyright © 2008-2011 Humordag.nl - Alle rechten voorbehouden - Alle video's worden gehost door Youtube.com